informatie en contact

Als klein meisje raakte Noortje van de Wouw (1983) al gefascineerd door fotografie. Haar verjaardag was jaarlijks een hoogtepunt, niet vanwege de cadeautjes maar vanwege het feit dat ze een fotorolletje kreeg wat ze vol mocht schieten. De keuze voor de opleiding Fotonica in Den Bosch werd later dan ook snel gemaakt. Met als afsluiter een leerzame stage overzees bij een van de beste fotografen in Nieuw Zeeland: Jason Boa. Van deze grootheid op het gebied van bruidsfotografie leerde Noortje de meest nieuwe technieken en de kneepjes van het vak. Zoals op journalistieke wijze een bruiloft fotograferen: observeren, opgaan in de ruimte en vooral die spontane momenten vastleggen die er toe doen. Aansluitend ging ze naar de fotovakschool in Brussel, ze werkte zeven jaar in een fotozaak en deed ervaring op in verkoopstyling en productfotografie. Met meer dan tien jaar ervaring op zak, heeft Noortje inmiddels honderden mensen voor haar lens gehad. De van oorsprong Bladelse Noortje woont nu samen in Hapert en is trotse moeder van Ilva van 6 en Tyge van 4. Zij staan uiteraard ook regelmatig model!
In 2009 is Noortje begonnen met StudioWouw. In 2012 kwam de kans om een droom waar te maken met een eigen studio. Samen met grafisch bureau en printshop GrafiKUS is StudioWouw een eigen studio begonnen te Bladel. Twee bedrijven onder 1 dak! Na meer dan 5 jaar hier samen met Grafikus met veel plezier een ruimte te hebben gedeeld hebben we een volgende stap gemaakt. Per 1 oktober 2017 is StudioWouw met een grote studio te vinden in Reusel. Een mooie plek met meer fotografie mogelijkheden waaronder ook natuurlijk licht! Haar manier van fotograferen is ongedwongen: in een handomdraai weet ze de kandidaten voor de lens op hun gemak te stellen. Ze vindt het namelijk vooral belangrijk dat de gefotografeerden het naar hun zin hebben tijdens een fotosessie. Dan wordt de camera vergeten en ontstaan de mooiste beelden.

 

Door mijn zwangerschapsverlof worden tussen 1 augustus en 18 november geen shoots meer ingepland. Tijdens mijn verlof ben ik voor vragen, nabestellingen en het inplannen van afspraken na 18 november via mail bereikbaar op welkom@studiowouw.nl .

Wilt u meer informatie over de fotografie of een afspraak maken?
Neem dan contact op met StudioWouw!
Noortje van de Wouw
Turnhoutseweg 22 N
5541 NX ReuselFotografe
T: 06 466 07 006
M: welkom@studiowouw.nl Of mail StudioWouw! direct
Mijn werkdagen zijn maandag, dinsdag, donderdag en zaterdag. (enkel op afspraak)
BTW nr: NL142637725B01
K.v.K.: 17254352
Rekening ING: 4905803

 

Reacties zijn gesloten.