Bruidsfotografie

Noortje zorgt ervoor dat jullie trouwdag, telkens weer opnieuw beleefd kan worden. Zij brengt deze dag op een ongedwongen manier in beeld. Noortje doet dat door goed te observeren en in te spelen op de situaties die zich tijdens de dag voordoen. Deze ‘journalistieke’ manier van fotograferen zorgt ervoor dat mensen zich op hun gemak voelen in het bijzijn van de camera. Met als belangrijkste resultaat: ongedwongen en spontane foto’s.

Voorbereiding bruidsreportage
Om ervoor te zorgen dat u zich op uw gemak voelt voor de camera, is het van belang dat voor de grote dag alvast kennismaakt met de fotograaf. Daarom heeft Noortje voorafgaand aan de bruiloft minimaal twee keer een gesprek met het bruidspaar. Voorbeeldalbums worden bekeken en de mogelijkheden worden besproken. Een maand voor de grote dag volgt een gesprek om de laatste details door te nemen.
Fotograferen tijdens de grote dag
Op de dag van het huwelijk is Noortje ongeveer acht uur aanwezig. Uit ervaring weet ze dat acht uur voldoende tijd is om alle belangrijke gebeurtenissen vast te leggen. Het maken van foto’s begint al tijdens de voorbereidingen, bij de bruid en bruidegom thuis. Gedurende de dag komt een reportage op locatie aan bod, net als de ceremonie, het aansnijden van de taart en het maken van familiefoto’s. Tijdens deze dag maakt Noortje ook talloze sfeerimpressies. Ze zorgt ervoor dat alle belangrijke, spontane en ontroerende momenten worden vastgelegd!
De bruidsfoto’s: het resultaat
Na afloop van het huwelijk gaat Noortje voor u aan de slag om de beste foto’s (minimaal 350) voor u op een rij te zetten. Al deze foto’s worden op een afgeschermd deel van de website van Studio Wouw! geplaatst. U ontvangt per e-mail een link en u kunt vanuit thuis alle foto’s op uw gemak bekijken en een keuze maken welke foto’s u graag terug wilt zien in uw album.
Het album
De door jullie gekozen foto’s worden verwerkt in een prachtig kwaliteits-album. Hoe jullie album eruit komt te zien kiezen jullie zelf uit vele mogelijkheden van materialen en kleuren. De opmaak van de foto’s in jullie album word voor jullie persoonlijk ontworpen.

Tarieven
en mogelijkheden voor een bruidsreportage:

De fotografie:
Voor het maken van een bruidsreportage is het tarief € 95,- per uur, vanaf het 9e uur € 75,- per uur. Dit is inclusief alle foto’s digitaal. Deze zijn op hoge resolutie, geoptimaliseerd, waarvan ook een aantal met speciale bewerking en zwart/wit, zo kun je zelf je foto’s afdrukken. De levertijd is maximaal 4 weken.

Het album:
€ 550,-
Kort na jullie trouwdag ontvang je via mail een link met een ruime selectie foto’s, minimaal 50 per uur. Uit deze foto’s kunnen jullie thuis rustig een keuze maken welke foto’s jullie graag in het album willen hebben.
De ongeveer 150 door jullie gekozen foto’s worden daarna samen in een luxe album verwerkt. Het album wordt afgedrukt op echte fotokwaliteit, geen drukkwaliteit. Ook de luxe cover naar keuze kan naar wens worden voorzien van graveringen of foto’s. Het album word geleverd in mooie houten box.
Voordat het album definitief gemaakt wordt krijgen jullie digitale proofs te zien voor eventuele kleine wijzigingen. De levertijd is maximaal 8 weken.
Minialbum: € 30,-
Een luxe klein album, met 10 foto’s, klaar binnen een week na jullie trouwdag. Ook een leuk kado voor de ouders of getuigen.
Aanvullende mogelijkheden:
– Extra uren fotografie van het diner of feestavond, evt met „feestalbum”.
– Een reportage is altijd inclusief de digitale bestanden. Dus u kunt zelf uw nabestellingen en prints verzorgen. Maar uiteraard kunt u altijd nog bij ons tegen een gereduceerd tarief de foto’s laten afdrukken. Of bijvoorbeeld verschillende foto’s laten verwerken in een collage en op een speciaal materiaal laten drukken.
Studio Wouw! verzorgt ook unieke trouwkaarten. Samen met Noortje gaat u op zoek naar een ontwerp dat bij u past, zij regelt vervolgens de rest. Het ontwerp dat u kiest, kunt u ook terug laten komen in het fotoalbum van uw trouwdag, waardoor het geheel bij elkaar past.
Hebben jullie nog andere wensen of ideeën die nog niet genoemd zijn? Deze wil ik dan graag met jullie bekijken, in overleg is veel mogelijk!
Heeft u vragen? Neem dan contact op met Noortje van de Wouw.

Reacties zijn gesloten.