Iets anders….

Wil je graag een speciale shoot en zie je hem niet op de website?
Met je vriendengroep, een vrijgezellenfeest, een kinderfeest, een gender-reveal, een huwelijksaanzoek of zelfs bevalling? Ik denk graag mee wat er allemaal kan en ik vind het gaaf om af en toe iets helemaal anders te doen!
Neem contact op, dan kijken we samen wat er kan!


Bruidsreportage
Met groot plezier maak ik al sinds 2008 veel bruidsreportages. Heerlijk om op die speciale dagen van zo dichtbij mee te mogen maken met “mijn” bruidsparen.

Ik fotografeer bruidsreportages onopvallend. Ik registreer wat er gebeurd zonder erg aanwezig te zijn. Behalve tijdens de portretsessie, dan zal ik genoeg aanwijzingen geven. Maar wel door middel van grappige, lieve en soms uitdagende opdrachtjes. Stijfjes poseren is er in elk geval niet bij!

Deze grote dag zelf is voor mij als fotograaf nog maar het begin van het werk. Ik mag daarna door veeeeeel foto’s heen om te selecteren, bewerken en een mooi album te ontwerpen. Ontzettend leuk, maar op dit moment wil ik ook thuis veel genieten van mijn mooie jonge gezin, deze tijd vliegt voorbij! Hierom heb ik besloten om naast de portretreportages nog maar beperkt bruidsreportages aan te nemen en laat ik ze niet meer op de website zien.

Hebben jullie trouwplannen, kennen jullie me al (via-via) en willen jullie toch iets meer weten van mij, bel of mail me dan gerust! Dan kan ik jullie de voorbeeldalbums laten zien, bespreken we jullie dag en weten we meteen of er de klik is 😉 Aan mij misschien wel de eer om ook jullie dag vast te leggen!

Reacties zijn gesloten.