Koppels

Portretreportage
Met zijn tweeën op de foto! Vaak vergeten maar o zo leuk om eens als stel of met je beste vriend of vriendin op de foto te gaan.
Mijn stijl is losjes en met humor. Je druk maken over poses hoef je niet te doen. Ik werkt met opdrachtjes waardoor jullie vanzelf op een mooie natuurlijke manier met elkaar omgaan, deze vragen of opdrachten zijn vol humor, liefde en soms uitdagend!
Voor de shoot gaan we op locatie. Misschien is er wel een plek heel speciaal voor jullie? Ik weet in de kempen in elk geval genoeg mooie plekjes te vinden.

Informatie over bruidsreportages vind je onder de foto’s.

Bruidsreportage
Met groot plezier maak ik al sinds 2008 veel bruidsreportages. Heerlijk om op die speciale dagen van zo dichtbij mee te mogen maken met “mijn” bruidsparen.

Ik fotografeer bruidsreportages onopvallend. Ik registreer wat er gebeurd zonder erg aanwezig te zijn. Behalve tijdens de portretsessie, dan zal ik genoeg aanwijzingen geven. Maar wel door middel van grappige, lieve en soms uitdagende opdrachtjes. Stijfjes poseren is er in elk geval niet bij!

Deze grote dag zelf is voor mij als fotograaf nog maar het begin van het werk. Ik mag daarna door veeeeeel foto’s heen om te selecteren, bewerken en een mooi album te ontwerpen. Ontzettend leuk, maar op dit moment wil ik ook thuis veel genieten van mijn mooie jonge gezin, deze tijd vliegt voorbij! Hierom heb ik besloten om naast de portretreportages nog maar beperkt bruidsreportages aan te nemen en laat ik ze niet meer op de website zien.

Hebben jullie trouwplannen, kennen jullie me al (via-via) en willen jullie toch iets meer weten van mij, bel of mail me dan gerust! Dan kan ik jullie de voorbeeldalbums laten zien, bespreken we jullie dag en weten we meteen of er de klik is 😉 Aan mij misschien wel de eer om ook jullie dag vast te leggen!

Reacties zijn gesloten.