Praktische info

Waar is de studio?
De studio is gevestigd in de oude sigarenfabriek, de Karel 1. Rij bij aankomst de grote poort binnen aan de linkerkant van het gebouw. Ga dan helemaal om het oude gebouw heen. Helemaal achteraan vind je het welkomsbord van de studio. Hier mag je parkeren, dus dichtbij de ingang. 
Hier, met de ijzeren trap omhoog, is de studio. Gaan jullie liever met de lift naar boven, bel dan even aan, dan kom ik jullie tegemoet!

Werkwijze
Wil je een afspraak plannen neem dan telefonisch, via de website of mail contact met mij op. Mijn werkdagen zijn maandag, dinsdag, donderdag en zaterdag. Uiteraard ben ik ook bereikbaar voor vragen!
Enkele dagen voor de shoot bel ik jullie om de details en wensen voor de shoot door te nemen. Dan staat alles klaar als jullie er zijn.
Na de sessie maken we een afspraak in de studio, om jullie keuze door te nemen. Je hebt de onbewerkte foto’s (met watermerk) dan thuis al kunnen bekijken, via een toegestuurde link. Tijdens deze afspraak bekijken we samen alle foto’s op groot scherm en wordt we de selectie gemaakt. Ik kan dan ook bewerkingen doen en het resultaat meteen laten zien. Alle voorbeelden van materialen voor wall-art en albums zijn hier ook direct bij de hand.
Binnen uiterlijk 2 weken na deze afspraak zijn alle digitale foto’s, afdrukken en wall-art klaar. Voor albums geld een levertijd van 3 a 4 weken na goedkeuring van het ontwerp.

Betaling
De betaling van de shoot dient direct na de shoot te worden voldaan.
Mochten jullie tijdens de keuzeafspraak voor een groter pakket of losse extra nabestellingen kiezen dan worden deze bij het bestellen afgerekend.
Betaling kan contant of via een betaalverzoek (ideal).

Kadobon
Kadobonnen zijn in ieder gewenst bedrag verkrijgbaar. Op verzoek kan een kadobon ook worden gepersonaliseerd.

Algemene voorwaarden
Foto’s worden gegarandeerd 2 jaar na de shoot in het archief bewaard. Daarna wordt die ruimte weer gebruikt om nieuwe shoots op te slaan.
Door een afspraak te maken voor een shoot ga je akkoord met de algemene voorwaarden van studiowouw.
Hier kun je de algemene voorwaarden en privacyverklaring lezen.

Mijn werkdagen zijn maandag, dinsdag, donderdag en zaterdag. (enkel op afspraak)

Noortje van de Wouw
StudioWouw
Turnhoutseweg 22 N
5541 NX Reusel
T: 06 466 07 006
M: welkom@studiowouw.nl Of mail StudioWouw! direct
K.v.K.: 17254352
Rekening ING: 4905803

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.